De kinderen van Christ (Q.P.C. 1.1.7) van Dijk

PETER  (P.C.A. 1.1.7.4) VAN DIJK

07-03-1945 - 11-01-2021

getrouwd met Ria Kimmel

de kinderen: Mike, Cris en Sandra

12buwssingaporestartstam

gidsReizen zat deze tak van de familie in het bloed. Voor een aantal schitterende verhalen, door Peter verteld klik je op de knoppen!
draagstoel

De zakelijke trajecten van Peter vind je op deze pagina:
Famila Zoo

3jaar pelikaan

De kinderen van Christ (Q.P.C. 1.1.7) waren al vroeg tussen de 'beestjes' thuis. Ze groeiden op tussen de Chimpansees, Leeuwen, Panters, Slingerapen, Makaken noem het maar op! Ze waren ook niet weg te slaan uit 'hun ' dierentuin. Van l.n.r. 1949 tegenover Roodkapje en de Wolf met ontzag! In de Bisschop van Zoesstraat spelend met de olifant die uit Madras was meegebracht. Klaar voor de communie en ook moeder op haar paasbest. Met broer Qriel (Q.F.M. 1.1.7.3), die was niet zo bang van de ezel!


althoff

Links Peter, Qriel en Toet (C.A.1.1.7.2) van Dijk met Anny en Tiny Kruijssen en mijnheer Althoff, directeur van Circus Althoff poseren voor vier door hem gedresseerde Olifanten. Op de eretribune natuurlijk.

 


links: Christ (Q.P.C. 1.1.7) van Dijk met vrouw Tony en dochter Nelly (1.1.7.1). A Dusee een neef van Tony. Op het paard Qriel (Q.F.M. 1.1.7.3)  en voor het paard Peter (P.C.A.)van Dijk.

Peter trouwde in Fuengirola waar zijn zwager Oscar P. de Souza (getrouwd met Toet (C.A. 1.1.7.2)  van Dijk  een dierenpark geopend had met de hulp van Christ (Q.P.C. 1.1.7)van Dijk en Qriel (Q.F.M. 1.1.7.3)  van Dijk. Klik op de foto voor de namen.

 

Druk huishouden!

De Gorilla drinkt sneller dan Oscar de Souza jr! Als je dan toch aan de gang bent dan doe je er toch twee tegelijk! Babysitten bij zus Toet (C.A. 1.1.7.3) de Souza van Dijk op het Lindenplein in Tilburg.