gids en pagina overzicht

 

Vraag en aanbod

Er zijn veel verzamelaars van memorablia van het Tilburgs dierenpark. Hier kunnen zij met elkaar in contact te komen. De rubrieken zijn per onderwerp gerubriceerd. Uw eigen aanbieding of vraag kunt u hier mailen. Om misbruik te voorkomen worden alleen de initialen van de vragers en aanbieders weergegeven. Koper en verkoper worden door ons met elkaar in contact gebracht. De service is gratis.

 

 

ansichtkaarten

andere souvenirs

postzegels

foto's

 

Peter van Dijk schreef twee schitterende boekjes over Pin en Guin in het dierenpark als lees en  voorleesboekjes. Er zijn nog 2 setjes te bestellen a raison van 12,95. (verzendkosten ) De boekjes zijn ingenaaid in een 'linnen' kaft'.

Een setje van 2 fotoboeken over het dierenpark. 14,95 per setje plus verzendkosten. Ingenaaid in 'linnen'.

Nu te bestellen:

Ter gelegenheid van het opstarten van deze website is deze foto (kaart) van Aida met haar mahoud en Christ van Dijk te koop. De prijs is 1.75 plus verzenkosten. Klik bovenaan de pagina op 'email' om te bestellen.

BIJ ONS UITVERKOCHT!

Postzegels van het dierenpark met het affiche beer. Het affiche is een ontwerp van Jim Brair (Gimbrère) uit Tilburg. Per velletje van 10  stuks gegomd.  De zegels zijn gewoon als postzegel te gebruiken.

 

 

Inmiddels is ook de tweede postzegel uitgekomen. Wederom naar een affiche van Jim Brair.

Wederverkoper:

www.philamaxx.com

 

 

 

De derde zegel is de voorpagina van

de folder uit 1965

F001 QvD zoekt opnames van het dierenpark van voor1960.

speldjes

lepeltjes

diversen

contact gezocht

 

Voor de geinterseerde zijn er enkele orginele speldjes te koop. Mail even voor meer informatie

 

D001 K.J. vraagt oude exemplaren van het dierenpark maandblad.

D002 Ik ben T.v.O. en werkte in de 60iger jaren bij drukkerij C. van Meerendonk. Ik drukte daar de konsumptiekaarten voor jullie. Als er hiervan nog in jullie bezit zijn zou ik er dolgraag eentje willen hebben.